preskoči na sadržaj
VIJESTI

OBAVIJEST ZA RODITELJE I UČENIKE Vijest ima dokument u privitku

POČETAK ŠKOLSKE GODINE 2021./2022.
PONEDJELJAK, 06.09.2021.

Pogledati pod opširnije dodatne informacije.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 20. 7. 2021. 10:58

OBAVIJEST

eTwinning projekt “Discuss this”

Učenici osmih razreda Osnovne škole Sesvetski Kraljevec sudjelovali su u međunarodnom eTwinning projektu “Discuss this”. U projektu su sudjelovali zajendo s vršnjacima iz Italije, Litve, Poljske, Portugala, Rumunjske, Španjolske, Turske i Ukrajine.

 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 22. 7. 2021. 19:41

OBAVIJEST ZA RODITELJE

PRIJEVOZ UČENIKA ZETOVIM AUTOBUSIMA

Punjenje pokaza može se koristiti od 20.08.2021.na svim kioscima TISAK,I-NOVINE,ZET-prodavaonice karata

ZET-Zagreb
 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 7. 2021. 16:46

LUKA KATEKOVIĆ - UČENIK GENERACIJE

Najvećim brojem glasova Učiteljskog vijeća za učenika generacije 2020./2021. godine izbaran je Luka Kateković – učenik 8. b razreda.

Osim što je sve razrede završio odličnim uspjehom, Luka je predstavljao školu i na natjecanjima. U 5. i 6. razredu sudjelovao je na Županijskim natjecanjima iz geografije. U 7. razredu sudjelovao je na Županijskim natjecanjima iz geografije, biologije i poznavanja hrvatskog jezika, a plasirao se i na Državno natjecanje iz povijesti. U 8. razredu sudjelovao je na Županijskom natjecanju iz povijesti.

Luka je također učenik s osobito razvijenom radnom etikom, osobnom odgovornošću i empatijom.

Luka ponosni smo na tebe, zahvaljujemo što si uspješno predstavljao našu školu i želimo ti puno sreće i uspjeha u budućem školovanju.

Djelatnici OŠ Sesvetski Kraljevec

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 5. 7. 2021. 16:17

GODIŠNJAK OSMIH RAZREDA 2020./2021.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 30. 6. 2021. 23:07

ODMORKO LJETO 2021. Vijest ima dokument u privitku

Poštovani,

 Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko ljeto 2021.

 Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, Jelkovec, ŠRC Šalata i PVC Mladost.

Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: atletike, sportova s diskom, boćanja, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, rukometa na pijesku, plesova, raftinga, kajak kanua, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja sa tajnama Medvednice.

 Također u sklopu pograma Odmroko ljeto organizirat će se dva turnira u odbojci na pijesku i futsalu.

Prijaviti se mogu učenici različitih škola.
Prijavni list za turnire možete pronaći ovdje.

U sklopu Programa Odmorko ljeto 2021. provodi se i Program Hrvatskog školskog sportskog saveza : Sportski praznici.

U Gradu Zagrebu provoditi će se na četiri lokacije: OŠ MARINA DRŽIĆA, OŠ MALEŠNICA, OŠ JELKOVEC i OŠ ODRA.  Učenici mogu biti različitih škola.

 Prijave na:  https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=odmorko&prijava=1

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb.

 Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici www.odmorko.hri facebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 6. 2021. 08:03

DAN ŠKOLE - 4.6.2021.

 
Pozivamo vas da zajedno proslavimo Dan škole. Online priredba održat će se u virtualnoj učionici Kulturni kutak u petak (4.6.2021) u 18 sati. U programu će sudjelovati naši kreativni učenici. Zabavljat će nas sviranjem, recitacijama, igrokazima, pjesmom, plesom a na kraju programa imamo i malo iznenađenje. 
 
U ostvarenju ovog bogatog programa svoj su doprinos dale učiteljice razredne nastave: Nevenka Ferenčak, Iva Bojničić, Ana Levačić, Sandra Puretić, učiteljice hrvatskoga jezika: Lucija Filipović, Jelena Peranović, Senka Sušac, učiteljica engleskoga jezika Anita Damjanović, učiteljica povijesti i geografije Anđelina Jurčić, učitelj povijesti i geografije Tomislav Narančić, učiteljica likovne kulture Lidija Kežić i učiteljica glazbene kulture Mirta Stublić.
 
Dobrodošli u petak u 18 sati u virtualnu učionicu Kulturni kutak!  
 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 1. 6. 2021. 19:09

MAJČIN DAN

Učenici 1.c razreda za Majčin dan su izradili portrete svojih mama. ❤️❤️❤️

Mame volimo vas!
Mame su najbolje!

 

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Andreja Habek  datum: 8. 5. 2021. 23:37

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE Vijest ima dokument u privitku

PROGRAM ODMORKO NA SLJEMENU

Pogledati pod opširnije.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 8. 5. 2021. 23:30

USKRSNA AKCIJA OSNOVACA ZA KORISNIKE PRIHVATILIŠTA ZA BESKUĆNIKE

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje OŠ Sesvetski Kraljevec na vrlo vrijednoj Uskrsnoj donaciji higijenskih potrepština i prehrambenih proizvoda za Prihvatilište za beskućnike, prikupljenoj u karitativnoj akciji za učenike nižih razreda.
Akciju »Za ljepši Uskrs«, koja je trajala 24. do 31. ožujka, pokrenuli su učenici uključeni u slobodnu aktivnost pod nazivom »Mali humanitarci« - doznajemo od njihove voditeljice Nevenke Ferenčak, učiteljice razredne nastave.
»Veliki broj učenika od prvoga do četvrtoga razreda rado se odazvao pozivu na sudjelovanje u ovoj akciji. Prikupljene proizvode su sortirali i zapakirali u kutije, napisali čestitke i zamolili našega domara gospodina Ivicu da sve to odveze u Prihvatilište. Veselimo se Uskrsu i jako smo sretni što smo još nekog uspjeli razveseliti. Hvala svima koji su nam u tome pomogli«, kaže učiteljica razredne nastave Nevenka Ferenčak, zaželjevši svima u zagrebačkom Caritasu sretan i blagoslovljen Uskrs!
  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 4. 2021. 10:35

PROJEKT - BICIKLOM U ŠKOLU Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 6. 4. 2021. 10:14

ODMORKO PROLJEĆE 2021. Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 29. 3. 2021. 10:08

OBAVIJEST ZA RODITELJE Vijest ima dokument u privitku

UTVRĐIVANJE PSIHOFIZIČKOGA STANJA DJETETA ZA UPIS U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE U ŠK. GOD. 2021./2022.

Poštovani roditelji!

Obavještavamo Vas da će se utvrđivanje psihofizičkoga stanja djeteta i upisi u prvi razred osnovne škole u šk. god. 2021./2022. s upisnoga područja Osnovne škole Sesvetski Kraljevec provoditi na sljedeći način:

  • utvrđivanje psihofizičkoga stanja djeteta u školi traje od 1. travnja do 4. lipnja 2021. 
  • upis djece u prvi razred osnovne škole u šk. god. 2021./2022. obavljat će se odmah po obavljenim pregledima, a najkasnije do 15. lipnja 2021.
  • Škola će obavijestiti roditelje o terminima utvrđivanja psihofizičkoga stanja djeteta pravovremeno i na primjeren način
  • u pratnji djeteta smije biti samo jedan roditelj/skrbnik
  • roditelj treba djetetu i sebi prije odlaska u školu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Osobe s povišenom tjelesnom temperaturom i s respiratornim tegobama ne mogu pristupiti utvrđivanju psihofizičkoga stanja.
  • roditeljima će biti potrebna kemijska olovka, stoga molimo da zbog higijenskih razloga donesete vlastitu olovku

 

Pogledati pod opširnije za dodatne informacije.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 26. 2. 2021. 23:39

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

Učenici 1.c razreda s učiteljicama su obilježili Dan ružičastih majica uz razne aktivnosti. Krpali su i lijepili potrgana srca, govorili lijepe rijeci, crtali brižno biće i određivali njegove karakteristike, a sve to u radosnom ozračju obojenom ružičastom bojom i uz puno međusobne ljubavi i tolerancije!

Volimo se! Budimo brižni! Budimo pravi! Recimo NE nasilju!!!

 

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 24. 2. 2021. 22:11

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE - ODMORKO Vijest ima dokument u privitku

Poštovani,

Školski sportski savez Grada Zagreba nastavlja sa slobodnim klizanjem na ŠRC Šalata, slobodnim plivanjem i usavršavavnjem plivačkih tehnika na bazenu Jelkovec u okviru programa Odmorko tijekom školske godine.

Napomena:
Program se provodi uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Za sudjelovanje u programima broj mjesta je ograničen te su potrebne prethodne prijave preko mrežne stranice Školskog sportskog saveza Grada Zagreba.

Sportski pozdrav,
ŠSSGZ

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 10. 2. 2021. 21:48

HUMANITARNA AKCIJA

Dragi učenici i roditelji,

s veseljem vas obavještavamo da je humanitarna akcija „Djeca Sesvetskog Kraljevca za djecu Banovine” uspješno završena. Prikupljeno je 95 kompleta školskoga pribora za svu djecu Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić” iz Gore i njihove Područne škole „Nebojan” u mjestu Nebojan.
Prikupljenu smo pomoć 5. veljače 2021. uz pomoć Bad Blue Boys-a dopremili u OŠ „Ivan Goran Kovačić” u Gori i podijelili je učenicima i roditeljima.

 Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji te barem malo olakšali situaciju djeci i roditeljima iz područja pogođenih potresima.

 

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 2. 2021. 17:42

OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE Vijest ima dokument u privitku

Središnji ured za demografiju i mlade RH objavio je brošuru BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID i letak s telefonskim brojevima za psihološko savjetovanje mladih za svaku županiju.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 2. 2. 2021. 23:16

Brošura "Djeca i obitelji prije tijekom i nakon potresa"

Poliklinika za zaštitu djece Grada Zagreba izradila je brošuru o zaštiti mentalnog zdravlja djece, učenika i njihovih obitelji od učinaka potresa. Brošura je jednostavna i razumljiva te može pomoći odgojiteljima i učiteljima u radu s djecom vezano uz temu, ali i njihovim roditeljima u svakodnevnim situacijama suočavanja sa svojim i dječjim strahovima od potresa i njihovim posljedicama.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 14. 1. 2021. 10:02

RADIO EMISIJA

Poslušajte radio emisiju Pet za pet Hrvatskog radija u kojoj su naši učenici, sadašnji osmaši, govorili o eTwinning projektu GPE Challengers u kojem su sudjelovali i za koji su dobili Europsku oznaku kvalitete.

PET ZA PET

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 9. 12. 2020. 22:59

OBAVIJEST ZA RODITELJE Vijest ima dokument u privitku

SAMOIZOLACIJA - UPUTE ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,
u privitku ove obavijesti nalazi se dokument s informacijama o načinu širenja virusa 
SARS-CoV-2  i mogućoj samoizolaciji. Molimo vas da dokument pročitate.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 10. 2020. 00:01

eTwinning certifikat Vijest ima dokument u privitku

Nakon što su krajem kolovoza dobili Nacionalnu oznaku kvalitete za projekt GPE Challengers, naš eTwinning English Team u sastavu Lana Šekerija, Tereza Šarić, Sara Dizdarević, Roko Kuharić, Antonio Puškarić, Jana Ferenčak, Maja Jelečki, Sara Matijašić, Paula Miličević, Juraj Domitrović i Tara Hunić uz mentorstvo učiteljice Anite Damjanović, dobio je i Europsku oznaku kvalitete za projekt i školu te će biti uvršten kao primjer izvrsnosti na Europskom portalu na poveznici www.etwinning.net.
Čestitamo na ovom velikom uspjehu!

 

Pod opširnije možete pogledati eTwinning certifikat.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 28. 10. 2020. 14:59

OBAVIJEST

OBAVIJEST ZA RODITELJE U PRODUŽENOM BORAVKU

 

DEŽURSTVO ZA UČENIKE POČINJE U PONEDJELJAK, 21.09.2020. U 7,15 SATI PROLAZOM NA GLAVNI ULAZ ŠKOLE.

NAPOMENA: Dolazak učenika na dežurstvo u produženom boravku je  od 7,15 do 7,30 sati.

 

Sesvetski Kraljevec, 16.09.2020

Ravnatelj škole

Ivica Vlašić

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 16. 9. 2020. 20:15

PUNJENJE KUPONA ZA UČENIKE ORGANIZIRANOG PRIJEVOZA Vijest ima dokument u privitku

U privitku obavijesti je dopis u kojem je opisan postupak za produljenje subvencije i punjenje kupona za učenike korisnike organiziranog školskog prijevoza za školsku godinu 2020./2021.

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 17. 7. 2020. 10:01

OBAVIJEST ZA UČENIKE

ŠKOLSKI PRIJEVOZ - ŠK. GOD. 2020./2021.

Učenici koji imaju već pokaz, moći će i ove godine od 22.08.2020. godine na Tisku, I-Novine i prodajnim mjestima ZET-a, sa napomenom Organizirani školski prijevoz, napuniti besplatno kupone za prijevoz. Učenici koji su izgubili ili im je oštećena iskaznice, ili trebaju promijeniti sliku zbog dobi starosti, moraju se javiti na reklamaciju šalter 4, u ZET-u Ozaljska 105 i takva dodatna (duplikat) izrada se plaća 30 kn.

ZET

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 27. 5. 2020. 10:47
» Arhiva naših vijesti    
 


Školski projekt


Kalendar
« Svibanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Školska himna

Vremenska prognozaQR kod škole


Korisni linkovi


Portal za škole

Edu.hr

preskoči na navigaciju