2016-12-23 10:22:44

POZIV ZA NATJECANJE „ŠTO HOĆU, MOGU!“

Pozivamo Vas da se ove godine uključite u natjecanje „Što hoću, mogu!“.

„Što hoću, mogu“ je natjecanje u kojem, prema ovogodišnjim propozicijama, u obliku promotivne kampanje, pod nazivom: „Moja je škola naj!“, natjecatelji ističu najvažnije i najzanimljivije aktivnosti njihove škole. Održava se već 5. godinu zaredom u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski, a na natjecanju je dosad sudjelovalo nekoliko stotina učenika osnovnih škola. Kako su prošlogodišnja natjecanja izgledala, možete pogledati na Internetskoj stranici: http://www.zrinski.org/sto- hocu-mogu/.

Sudjelovati mogu sedmaši i osmaši svih osnovnih škola u Republici Hrvatskoj. Učenici i mentori tom prilikom osvajaju vrijedne nagrade koje im omogućuju naši brojni sponzori, a  najveću nagradu; stipendiju za školarinu u vrijednosti većoj od 300.000,00 kuna, natjecateljimaosigurava Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski. U galeriji fotografija na našoj Facebook stranici možete pogledati kako je izgledalo finale natjecanje prošle školske godine na kojem je sudjelovalo više od stotinu učenika iz 15 osnovnih škola: https://www.facebook.com/ 204071896414741/photos/?tab= album&album_id=640778076077452 .

Dostavljamo Vam u prilogu propozicije natjecanja te obrazac za prijavu kojeg je potrebno ispuniti i poslati do 1. ožujka 2017. na e-mail: stohocumogu@zrinski.org,  a  Vas molimo da dostavite oboje zainteresiranim mentorima i učenicima.  Za sve daljnje informacije možete posjetiti našu web stranicu posvećenu samom natjecanju: http://www.zrinski.org/sto- hocu-mogu/  ili se osobno obratiti Antoniji Zeba na mail: antonija.zeba@zrinski.org.

Sudjelujete i Vi u natjecanju, pokažite poduzetnički duh te osvojite vrijedne nagrade!

Veselimo se Vašim prijavama!

 

Antonija Zeba, mag. educ. croat.
Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

 


Osnovna škola Sesvetski Kraljevec